Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
23. januar:

Koronasituasjonen- presisering frå kommuneoverlegen

Besøk ved Lærdal bu og omsorgsheim jula 2020

Jula står for tur, og mange ynskjer å besøke sine kjære på instutisjonen. Med pandemien som bakteppe har kommunenoverlegane i gamle Sogn og Fjordane gått ut med fylgjande klare oppfordring:
Du kan ikkje kome på besøk dersom du er koronasjuk, har luftvegssymptom eller er i karantene på grunn av kontakt med ein smitta eller reise til utlandet.
Om du har  vore sjuk og blitt testa for covid-19, må du vente med å komme på besøk til du har fått negativt svar på testen og er heilt frisk igjen.
Pårørande eller andre besøkande som har vore i område i Norge med høg førekomst ed covid-19, bør ikkje komme på besøk før 10 dagar etter heimkomst.

LAS

Lærdal Røde kors fekk tilskot frå Gjensidigestiftelsen

Røde kors søkte midlar for å leggje betre til rette for ungdomsakivitetar i Røde Kors-huset. Gjennom tilskotsordninga «Tilskot til fysiske møteplassar for ungdom» fekk dei i dag tildelt 99.500 kr. Utlysinga skulle gå til å gjere etablerte klubblokale betre eigna og tilgjengelege for ungdomsaktivitetar.

safe_image

Takk for juletre 2020

Lærdal kommune takkar Inga og Jan Helge Kjos for flott juletre som står framfor rådhuset.

Juletre